tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukortteja ja pusseja

Täällä ollaan vietetty sairaslomapäivää, keuhkoputken tulehdus. Yskä on hellittänyt, mutta lämpöily sahaa edes takaisin. Joko hiukan lämpöä tai sitten mittari jää alle 36. Nytkin taas tärisen kylmästä, vaikka villasukatkin jalassa, mittarin lukemat 35.9.

Tajusin eilen, että joulukortit pitäisi lähettää, onneksi kortteja olin tilannut valmiiksi Kirjosillalta, niin ei tarvinnut kuin kirjoittaa ne ja pyydystää muutama osoite. Postimerkkejäkin olin juuri ostanut oikean määrän, nyt kortteja lähti vain niille, joiden kanssa tekemisissä ja muutamalle sellaiselle, keneen pitäisi olla yhteydessä. 
Yksi näistä on isäni, en muista saaneeni häneltä joulukorttia sen jälkeen kun menin naimisiin, eli 23v vuoteen. Muutenkin yhteydenpito on todella hankalaa, hän on ilmeisesti laittanut kaikki tietonsa salaiseksi, ei löydy puhelinnumeroa, ei osoitetta. En tiedä syytä tähän, osoitteen muutoksista ei ilmoita ja tulee tunne, ettei hän halua, että häneen ollaan yhteydessä. Silti joka vuosi yritän laittaa hänelle edes sen joulukortin, en tiedä menevätkö perille. Surullisinta tässä on, että lapseni eivät ole nähneet isovanhempaansa, muuten kuin minun omista lapsuudenkuvista.

Kirjosillan kortit alhaalla, kissa kortti Terhi Mickelsson


Käsityökorttelin Joulusta bongasin pussivideon Taavanaiselta.
Ostin joku aika sitten 50-luvun Seuroja kirppikseltä ja nyt pääsivät uusiokäyttöön. Ohjeessa käytettiin kaksipuoleista teippiä ja sitähän minulla ei ole, joten olen liimannut ihan paperiliimalla. Töiden piti vain välillä kuivua painon alla, että pystyi jatkamaan.