lauantai 8. lokakuuta 2011

Kestovaippaviikon kilpailu 1

Kestovaippaviikon ensimmäinen kilpailu starttaa nyt.

Osallistut automaattisesti kilpailuun kun tilaat Bellapuun verkkokaupasta
ajalla su 9.10-su 16.10.2011, osallistut koko viikon kilpailuihin vaikka tilaat jo tänään.
Lisäksi voit osallistua kilpailuun kommentoimalla tähän kokemuksia tai vaikka kertomalla ennakkoluulojasi  kestovaippoja kohtaan.
Tämä ensimmäinen voittaja arvotaan tiistai aamuna.

Palkintona ihana Minvillan yhdenkoon sisävaippa ja Bellapuun uutuusväri keltainen hamppuliina, vaippa on kuvattu hamppuliinan päällä. Hamppuliinaa voi käyttää taiteltuna imuna, pukluliinana ja vaikka käsipyyhkeenä, siivouksessa, materiaalina hamppu/puuvilla.

ps. vaippa om muuten ruskea pohjainen, kuvassa näyttää pikemmin mustalta.

ARVONTA SUORITETTU 11.10 KLO 7.12 (mielestäni blogin kello taitaa näyttää jotain muuta)
Ninnien kohdalle osui tällä kertaa voitto, ota yhteyttä Bellapuun s.postiin, löytyy nettisivuilta.
Postitan vaipan sitten sinulle.


11 kommenttia:

 1. Kokemukset kestoilusta on olleet alusta asti vain positiivisia - aloitin kestoilun 2008 elokuussa syntyneen pojan kanssa, sekä joulukuussa 2009 pojan kanssa. Nyt pyöritän oulun vaippalainaamoa ja levitän kestoilun ilosanomaa parhaani mukaan ;D

  VastaaPoista
 2. Ihana vaippa :) mullahan on tilaus sisällä, tavallaan kunhan se leijonavelour tulee ;)

  kokemukset mullakin aikapitkälti alussa vain innostuneita ja malttamattoman odottelin että beibi syntyisi ja pääsisi kokeilemaan, viikkailin vaipat laatikkoon varmaan sata kertaa jo raskausaikana :)

  Ehkä jos jotain ennakkoluuloja oli/on on peseminen, mietityttää että tuleeko varmasti puhdasta, mitä kaikkea laitan sekaan, yleensä pesen kaikki sekaisin mitä talosta löytyy, mutta käsipyyhkeitä ja keittiörattejä yms en voi sekaan laittaa :D

  VastaaPoista
 3. Toi pesemisen ja vaippojen kuivatuksen työläys oli mulla suurin ennakkoluulo. Vaan helppoahan se on. Meillä on sen verran vaippoja, että tulee koneellinen joka toinen päivä. Ja aamulla nopeimmat kuivujat on jo käyttökunnossa.

  Bellapuun vaipat on muuten meidän tytölle malliltaan ne kaikkein sopivimmat =)

  :) Marjo

  VastaaPoista
 4. Kestovaippa on meidän perheen suosikki.Kertakäyttövaipat kalliita ja jätevuori iso.
  -Ninnie

  VastaaPoista
 5. Ei vielä kokemuksia, mutta ympäristön kannalta tämä kuullostaa ilman muuta järkevimmältä vaihtoehdolta.

  VastaaPoista
 6. Olen käynyt läpi kaikki perusennakkoluulot ja melkein kaikki ovat jo karisseet. Hahtuvavilliksille en edelleenkään oikein lämpene, ne ovat tönkköjä ja venahtavat käytössä ikävästi.

  VastaaPoista
 7. Kaikki mahdolliset ennkkoluulot olen läpikäynyt, ja melkein kaikki karitettu ;)
  -Miia M

  VastaaPoista
 8. Meillä ei ole tytöllä ollut kuin kerran elämässään kertsi enkä usko että tulee koskaan olemaankaan. Sen ainoan kerran kun oli kertsi se falskasi niin pahasti että kaikki vaatteet oli märkänä mutta vaippa kuiva. Sekin oli päällä siksi että yöllä sairaalassa hoitaja oli sellaisen laittanut ennenkuin ehdin keston kanssa väliin... :P

  VastaaPoista
 9. Kestovaipat ovat tulleet pysyvästi meidän perheeseen.

  VastaaPoista
 10. Aloitin nuorena äitinä kestoilun 2003. Rahaa ei juuri ollut ja aika edullisilla systeemeillä mentiin. 2007 kolmosen kohdalla huomasin, että kestoilu on tosi in -kaikki tuntui kestoilevan ja iloksi oli mahdollista tehdä muitakin hankintoja kuin harsoja ja vanhoja unimix vaippoja. Tänä vuonna on annettu palaa. Vaippoja on kokoelmaksi ja aina vaan pitää uutta ja uutta kokeilla. Tietysti järjellä, enimmäkseen kokeiluja tulee käytettyinä hankittua ja jos napsahtaa kohdalle hyvä ei ole kynnystä tilata sitten sitä mitä haluaa. Kotimaiuudesta on tullut entistä tärkeämpää. Mieskin ennakkoluuloistaa huolimatta on oppinut hyvin kestoilemaan. Alkuun hänelle oli henkilökohtaiset kerttikset varattuna, mutta kun lapsen iho ei kestä se ei kestä ja miehellekkin kestot on ok - täyttää ei osaa suoralta taskuja, peseminen ja kuivattaminen kyllä onnistuu. Se on aika hyvin, kun ei ole mitään kiinnostusta ekoiluun ja ajatus on ollut että kerttikset puetaan, riisutaan ja heitetään roskiin ja että se ois ihan jees. Meillä tällä hetkellä ei voi näyttää taloudellisuutta toteen, sillä olen vaippanarkomaani, mutta fakta on se, etten voi säilöä ikuisesti kaikkea..yritän toki mahdollisimman pitkälle. pahimmat vaippa kaaokset elämäni aikana on tulleet kerttiksien kanssa. Olen tullut kerran lainavaatteissa kotiin lapsen kanssa, kun kerttis todella petti. Jos se olisi tapahtunut jossain muualla kuin kaverilla olisi varmaan itku päässyt :)

  VastaaPoista
 11. Ninnien kohalle ostui voitto, ota yhteyttä Bellapuuhun.

  VastaaPoista