keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Leijonatrikoo kilpailu+ arvottu

Ihana leijonatrikoo saapui ja tämän kunniaksi kilpailu.
Voittona 70cm tätä ihanaa trikoota ja osallistumaan pääset vastaamalla kysymykseen, millaisista kankaista pidät?

Kilpailuaikaa on 31.1.2012 klo 17 asti, jonka jälkeen arvon voittajan.
Voittajalla on kuukausi aikaa lunastaa palkinto, joten kannattaa myös seurata kuka on lopulta voittaja.
Kangasta löytyy myös nettikaupasta
www.bellapuu.fi

Laura_P voitti tämän kilpailun, ota yhteyttä niin postitan kankaan sinulle. Lunastusaikaa on 1.3 2012 asti.

29 kommenttia:

 1. Kausittain menee mistä tykkään, mutta koska omille pojille tulee paljon ommeltua niin eläinhahmot ja kulkuneuvokuviolliset kankaat on pop.

  VastaaPoista
 2. Pehmeä materiaali joka miellyttää ihoa, kuvio ja värit aina tilanteen mukaan, mihin tarvitsee, Kesällä on ihanat ja värikkäät värit ihan must ja talvella murretut, rauhalliset kuviot

  VastaaPoista
 3. No mäkin tykkään värikkäistä, mut ennenkaikkea värikkäistä froteista ja veloureista :)

  VastaaPoista
 4. samoilla..eli värikkäät.eläinkuviot!itelle musta pohjaisia,lapsille muuta!

  VastaaPoista
 5. Pallokuvioiset joustofroteet ois tosi ihania! Esim ruskealla pohjalla isoja turkooseja palloja! Tulis itelle ja lapselle tehtyä vaikka ja mitä siitä:)

  VastaaPoista
 6. Pidän aika monista eri kankaista, trikoo, velour ja joustofrotee ovat kuitenkin käytössä eniten. Värikkäät kankaat. Pallot, tähdet, sydämet ja raidat. Myös muut kuviolliset ovat ihania. Voisiko sanoa, että olen aika "moniruokainen" noitten kankaitten kanssa? :D

  VastaaPoista
 7. Vaihtelevasti erilaisista! Välillä maisemat ym. väri-iloittelut ovat pop, välillä taas vain kaksiväriset miellyttävät! :) Että ota nyt tästä sitten selvää! :)

  VastaaPoista
 8. Pidän monenlaisista kankaista, pääasiassa poikamaisista syystä että lapset sattuvat olemaan poikia :D mieluummin kirkkaat kuin pastellisävyt on mieluisia. :)

  VastaaPoista
 9. värikkäistä, pehmeistä ja retroista :)

  VastaaPoista
 10. Pidän iloisista värikkäistä kankaista, varsinkin retrokankaat ovat sellaisia. Niistä ompelenkin mieluiten, mutta jos ajatellaan nykykankaita värikkyys on niissäkin pop.

  VastaaPoista
 11. Värikkäistä, suhteellisen yksinkertaisista kankaista. Velourista ja hyvin värinsä pitävästä trikoosta sekä joustofroteesta. -Anniina P.

  VastaaPoista
 12. Värikkäistä ja kestävistä.Joustofrotee ja velour on ehkä lemppareita.

  VastaaPoista
 13. Maustevärisistä joustofroteista ja paksummasta trikoosta.

  VastaaPoista
 14. Värikkäistä, iloisista, leikkisistä. Välillä tytölle tulee tehtyä jotain hempeää prinsessamaistakin. Pehmeys, värinpitävyys ja kestävyys on tärkeitä, kun ompelen lähinnä lapselle. Marjo V.

  VastaaPoista
 15. Mä tykkään nykyään viskoosista. Luulen (ja toivon), että se on ekologisempaa kuin puuvilla. Mitä kuoseihin tulee, tykkään, että kuviot ovat jollain lailla järjestyksessä. Ja kuviot saavat olla mielellään lähellä toisiaan, eli ei liikaa ilmaa kuvioiden väliin. PS. Outo juttu, mutta jos vertaa aitoja retrokuoseja ja uusretroa, niin uusretroissa kuviot ovat harvemmassa... ?

  VastaaPoista
 16. Minä tykkään värikkäistä joustavista kankaista. Välillä tosin myös hempeistä vaaleanpunasävyisistä tyttöjen äitinä;) Retroinnostustakin löytyy. Liian ohuita on hankala ommella, mutta moni napakka jerseykin on ihan toimivaa minunkin taidoillani.
  -eitsu-
  kaivolanmaki@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 17. Tykkään eniten iloisista kuoseista ja väreistä. Mutta hyvänä kakkosena tulee yksinkertaisemmat kankaat joissa lempeämmät sävyt. :) Joustofrotee on tällä hetkellä suosikkimateriaali.

  VastaaPoista
 18. Iloisista, hauskoista kuoseista, laadukkaista materiaaleista jotka kestävät käyttöä.Suosikkeja juuri nyt jersey ja velour..:)

  VastaaPoista
 19. Hah, kirjoitin väärään kohtaan ensin :D
  Eli uusi yritys..

  Monenlaisista, suosikkeina trikoo ja joustofrotee. Niin ja tietysti velour :) Kaikki uusretrot ja värikkäät kuosit ovat mieleeni!

  VastaaPoista
 20. Pehmeinä pysyvistä ja hieman joustavista kankaista ja kuoseista, joissa yksi iso kuvio yksivärisellä pohjalla.

  VastaaPoista
 21. Tällä hetkellä värikkäät, sellaiset missä kuvio ei ole ihan pientä piiperrystä mutta ei liian suurtakaan. Kesää kohden joustofrotee ja trikoo kiilaa jälleen velourin ohi :)

  VastaaPoista
 22. Värikkäistä minäkin tykkään, lähinnä lapsille tulee tehtyä vaatteita. trikoo ja joustofrotee sekä velourkin :) eli pehmeät kankaat. Tykkään myös yhdistää värikkään kuviollise yksiväristen kanssa!

  VastaaPoista
 23. Vaihtelevasti, joskus värikkäistä, toisinaan rauhallisemmasta. Eläimet on kestohitti. Niin ja pehmeää pitää tietysti olla ;D
  Nimim. Outi ja Veeti

  VastaaPoista
 24. Laura_P voitti tämän kilpailun, ota yhteyttä niin postitan kankaan sinulle.
  t.Terhi/Bellapuu

  VastaaPoista