Google+ Followers

lauantai 16. kesäkuuta 2012

Kesäloman puuhat

Ensimmäinen kesälomaviikko on lopussa ja jotain tuli tehtyäkin.

Päätin vihdoin uskaltaa avata ilmastointikoneen, käyttöohjeet sain tilattua pikaisesti Kairilta, mutta niistä ei juurikaan apua, koska ei selitetty miten mikäkin tapahtuu, sana poista ei juurikaan auta, jos ei tiedä miten se tapahtuu.
Pian aukaisun jälkeen huomasin, että ilmastointikone sisälsi minulle aivan outoja suodattimia ja pyysin niiden hintatietoja, perjantai aamusta tilasin ja niihin en vastausta saanut.
Lopulta päätin mennä paikalliseen liikeeseen Vesalaiselle, joka myy ilmastointikoneita. Pyysi vain ottamaan valmistajaan yhteyttä. Se ei paljon auttanut kun koneen suodattimet jo ulkona.
Vanha pussisuodatin

Kuten kuvasta näkyy suodattimet olivat todella likaiset ja tässä vaiheessa tätä oli jo imuroimalla yritetty putsata. Mutta onneksi oli suodatinkangasta metritavarana ja ompelukone, joten ompelin itse pussisuodattimen ja sain ilmastointikoneen päälle.
Olen aikoinaan jopa keskuspölynimuriin ommellut pölypussit, kun niitä ei saanut kuin tehtaalta tilaten.
Itse ommeltu pussisuodatin

 Seuraava testi lomalla oli sokerimassa kakku ja tällainen siitä tuli lapsen avustuksella ja piirrokset on tehty Merkitse elintarviketusseilla. Mietin miten nuo reunat saadaan siististi, nyt en edes yrittänyt kaulia massaa niin isoksi, että reunat olisi peittynyt. Ehkä liian makea kuorrute minulle.

OE Facebook ryhmässä törmäsin Infinity mekkoon, ohjeet löytyy vaikka täältä ohje
Tosin itse olen aina ollut laiska lukemaan ohjeita, joten nytkin meni vain vilkaistujen ohjeiden pohjalta. Helma ei ole kellohelma vaan Bellapuun kaavalla tehty hame, joka saisi ehkä olla pidempi ainakin tähän mekkoon. Pitkät "olkaimet" oli oma pituus x1.5, mutta minulla noin 10cm lyhyempi. Kangasta ostin 4 metriä ja siitä jäi vain pieni suikale jäljelle. Suikaleiden leveys minulla peräti 50cm.
Kangas on 100% viskoosia, siitä syystä, että Porvoon Eurokankaasta ei löytynyt viskoosi/elastaani kangasta palalaarista, vain 15€ metrihintaan pakalta ja sitä en suostunut ostamaan. Tämä kangas oli 5-6€/metri. Todella nopea tehdä.
Infinity mekkoEi kommentteja:

Lähetä kommentti