Google+ Followers

lauantai 2. helmikuuta 2013

Pitkään kypsyttelyä

Sain kesällä(kö) palkaksi Vallilan Kotiinpäin kangaspalan, kun tein siitä verhot opiskelija boksiin. Kangas oli liian lyhyt niin ikkunaan, kuin mihinkään muualle mihin ajttelin. Lopulta etsin vanhaa lakanaa, jossa olisi pitsiä välissä ja tarkoitus oli ommella siitä jatkopala tulevaan oviverhoon.
Lopulta en raaskinut vanhaa pitsilakanaa leikata, kun oli niin hyväkuntoinen.

Pari viikkoa sitten löysin kirppikseltä raidallista puuvillaa, josta ajattelin tehdä kapan keittiöön, alkoi Vallilan kosija jo kyllästyttää. Kangas riitti juuri ja juuri ikkunaan.

Näyttää mielestäni hiukan pliisulta, mutta keittiössä muuten hyvin voimakkaita värejä, esim. kaapistojen taustalevy voimakkaan sinisen/mustan kirjavaa, josta haluan joskus päästä eroon.

Raitapuuvillaa jäi, joten päätin käyttää sen oviverhon jatkopalaksi. Ensimmäinen oviverho oli aikasemmin blogissa mainittu Helsinki kangasta, vaikka sekin sininen, niin värit jotenkin neutraalimmat. Ensimmäinen reaktioni oli- oho ompa kirkaaan sinistä.
Mutta saa luvan olla taas seuraavaan pesukertaan oviaukossa.
Ensimmäiset kevätkylvöt tehty, kerrotaan että en onnistu niissä ikinä. Nyt oli tarkoitus vain istuttaa kissalle ruohoa, mutta löysin vintiltä 10 vuotta vanhoja siemenpusseja, joten laitoin myös herneet multaan. Lisäksi sain synttärilahjaksi joku vuosi sitten käpykukan jonka kuivasin. Kissat repivät sen tänä talvena säpäleiksi, mutta otin muutamia siemenhahtuvia talteen, nekin nyt mullassa. En ole varma mikä kukan oikea nimi on, se tuli kukka-asetelmassa ja kukka itse muistuttaa isoa käpyä.
Lisäksi kiinanruusu teki siemenkotia, joten nekin nyt istutettu.
Liinan on lapsi tehnyt koulussa


Karkkiostoksilla kun olin, löytyi vihdoin pieniä vaahtokarkkeja, niitä herkutellaan kuuman kaakaon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti