lauantai 21. syyskuuta 2013

Tuunaus kilpailu roska

Pitkästä aikaa tärähtää kilpailu, jossa te voitte laittaa luovuuden valloilleen.

 

OSA 1
Kilpailu on seuraavanlainen, kilpailuun haluavat jättävät yhteystietonsa alle, pieni sepostus miksi juuri sinä, voi vaikuttaa minun yksipuoliseen päätökseen kuka pääsee osallistumaan.
Teemana on  tuunaa roska.
Eli etsi asia mikä on sinun mielestä roska tai roskiin menossa ja tuunaa se Bellapuun lähettämillä kankailla, mukaan voi eksyä jotain muutakin kuin kankaita. Lähettämäni kankaan palat on lähinnä tilkkuja, joten kauhean isoa juttua ei kannata ottaa. Kankaita tulee noin kirjekuorellinen. Omia materiaaleja saa lisätä tuotteeseen.
Jukaisen työt Bellapuun blogissa, sekä muualla sosiaalisessa mediassa.
Lisäksi haluan pienen selonteon tuotteesta ja mkä siitä tuli kera valokuvien.

Työn selostus ja valokuvat pitää olla minulla viimeistään 18.10

Valitsen  osallistujia 4kpl ja toivon että ne ketkä ilmoittautuvat, miettivät myös, että aikaa projektille on.
Osallistumisaikaa on vain tänään 22.9.2013 klo 18.00 asti

OSA 2
Kun kaikki työt on esitelty blogissa, yleisö saa äänestää näistä mieleisensä ja voittaja saa kankaisen yllätyspalkinnon.


 

11 kommenttia:

 1. Minä tykkään tuunata kaikenlaista! Töissäkin teemme kierrätysaskarteluja. Musta olisi kiva päästä mukaan! Marika Kepsu

  VastaaPoista
 2. Tämä tuli loistavasti just nyt! Ollaan pistetty huonejärjestys uusiksi ja siivottu talouden kaikki kaapit. Paljon tavaraa on menossa roskiin. Joukossa paljon sellaista, mitä ei välttämättä haluaisi pois heittää, mutta... Nyt heti keksin jo pari, jotka voisi tuunata ja antaa niille uuden elämän.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin tuota roskaksi luokiteltavaa tavaraa riittää, kun tuo kaksi- ja nelijalkainen kaksikko tekee yhdessä tutkimusretkiä kodin kaappeihin ja tavaroita ei aina käytetä niiden varsinaisen käyttötarkoituksen mukaisesti :D Jospa niistäkin saisi luotua jotain uutta ja käyttökelpoista, saisi pidennettyä käyttöikää eikä tosiaan tarvitsisi roskiin heittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinut on myös valittu, laitatko osoitteesi niin postitan kankaat. infoatbellapuu.fi
   t.Terhi/Bellapuu

   Poista
 4. Täälläkin on innokas hamstraaja/tuunaaja ja varsinkin nyt artesaani opiskelujen alettua olen ruvennut hamstraamaan kaikkea uutta tuunailtavaa :) tänään ollaan sopivasti jo tehty taas suursiivousta joten voisin jo tietää mitä tuunnailla jos mukaan pääsisin.
  -Tanjumaru ourfamilylife.blogit.fi :)

  VastaaPoista
 5. Monta tuunausprojektia (miehen sanoin roskaa) odottaa potkua eli pientä osaa/härpäkettä/piristystä lähteäkseen valmistumaan. Pari ideaa muhii lahjoiksi/joululahjoiksi. Roskasta jää joskus jäljelle vain pieni osa, joskus lisäksi tulee vain pieni osa muuta materiaalia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinut on valittu, laittako osoitteesi niin postitan kankaat infoatbellapuu.fi
   t.Terhi/Bellapuu

   Poista
 6. Tuunattavaa riittäisi yllinkyllin ja olisi kiva valmistaa jotakin sellaista ystävälle, josta meillä ei ole enää tarvetta/käyttöä. Ikävää heittää roskiin käyttökuntoista tavaraa, josta joku muu saisi iloa. Itselleni pimeään syksyyn tuo iloa ompelutyöt ja muu käsintekeminen. Innokkaasti mukana! :)

  VastaaPoista
 7. No voihan, mä myöhästyin, kun kipeä poika nukkui sylissä, olisi ollut täydellinen tuunauskohdeidea. Mutta kiva nähdä, mitä osallistujat saavat aikaiseksi!

  VastaaPoista