keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Kenelle Kekkos pipo lahjaksi?
Laita viesti kenttään kommentti kenelle voisi lähettää joululahjaksi Kekkos pipon, se voi olla sukulainen, ystävä tai julkisuuden henkilö, kerro myös miksi hänelle pitäisi pipo lähettää.
Valitsen (Bellapuu) vastanneiden kesken voittajan ja Kekkos pipon saa suosittelija ja ketä on suositellut, jos saan myös hänen osoitteensa.
Arvonta suoritetaan 6.12.2013 klo 17.00 jälkeen ja palkinto pitää  lunastaa viimeistään 25.12.2013. Muista huomioida, että saan sinut jotenkin kiinni, esim. viestikenttään myös sähköpostiosoite.16 kommenttia:

 1. Tää on niin helppo! Ehdottomasti kekkispipo lähtisi matkaamaan kohti Kanadaa, jossa pikkuveljeni perheineen asustelee. Pipo voisi olla juurikin tuolle kolmikymppiselle "pikku"veljelle oiva muistutus kotimaasta vaikka hän hyvin kansainvälinen onkin. Viime vuodet hän on asunut naapurimaassamme Ruotsissa ja nyt viimeisen vuoden tuolla vielä vähän kauempana.

  VastaaPoista
 2. Olin 14 kun ihastuin ja 15 kun kihlauduin ja 16 kun avioiduin presidentti Kekkosen luvalla maailman ihanimman miehen kanssa.
  Hänelle haluaisin nyt Kekkos-pipon kiitoksena näistä ihanista vuosista joita toivottavasti tulee vielä paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä voittaja on unohtunut kokonaan valita, mutta sinua suosi nyt arpaonni, laita viestiä osoitteeseen infoatbellapuu.fi t.Terhi/Bellapuu

   Poista
 3. Oma mies on valitellut pipon puutetta, joten hänelle paketoisin kekkispipon.

  VastaaPoista
 4. Minä antaisin Kekkospipon miehelleni, sillä eläessään hänen äitinsä, anoppini, kertoili mukavia kaskuja,joita oli kuullut Kekkosesta- olen niitä yrittänyt muistella itekkin ja välillä kertoilla lapsille....

  VastaaPoista
 5. Voisin kuvitella tuon pipon veljeni päähän, hälle siis se lähtisi :)

  VastaaPoista
 6. Miehelleni, joka on sitä mieltä, että Kekkonen vaihdettiin hänen presidenttikaudellaan Afrikan matkan yhteydessä. Olisipa pokassa pitelemistä, kun kekkosyllärin paketista löytäisi :)
  Terkuin, Marika k. Jns

  VastaaPoista
 7. Miehelleni. Valittaa kaikkien pipojen kutittavan, joten tässä pipossa ei kutittavia "karvoja" ole :)
  -hely-

  VastaaPoista
 8. Mä lähettäisin ystävälleni joka muutti amerikan mantereelle. On kova ikävä, mutta ajatus "samassa pipossa" kulkemisessa lämmittäisi varmasti meidän molempien mieltä <3

  VastaaPoista
 9. Lapsoselle.
  Ois sit samanlaiset myssyt meillä.

  tlavikka@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Pojalle olisi kiva antaa Kekkispipo. Minulla olisi tätä kangasta kaapissa, ostin sitä pojan t-paitaa ja pipoa varten, mutta nyt näyttää sille, että kankaasta tuleekin toppi itselle, niin poika uhkaakin jäädä ilman.

  VastaaPoista
 11. Minäpä haluaisin antaa Kekkos-pipon kaunokirjallisuuden Finlandia-kirjapalkinnon voittajalle, joka valitaan 3.12. eli olisi jo tiedossa tätä arvontaa suoritettaessa. Olen varsinainen kirja-/lukufriikki ja siksi haluaisin antaa pipon ansioituneen kirjan kirjoittajalle. Eiköhän se osoitekin jostain löytyne tai pipo perille vaikka kustantajan kautta. Oishan se hienoa, kun olis samanlaiset pipot :)
  sirpa.savin@opettaja.fi
  ps. Oma suosikkinni on Riikka Pelon Jokapäiväinen elämämme

  VastaaPoista
 12. Omalle armaalleni jonka tapasin ollessani 17v ja hän 14v.
  Kekkonen oli osallisena jo liki 48v avioliittoomme ;)

  VastaaPoista
 13. No minähän antaisin kekkospipon eräälle legoharrastajalle, joka on vastuussa kuvan mosaiikista.

  Kyseinen henkilö kantaa kangashattua kesät talvet, joten olisikin jännä nähdä, miten pipo hänen päähänsä sopisi.

  VastaaPoista
 14. Aivan ihana kangas! Itse soisin pipon miehelleni joka on pipojen suurkuluttaja :)
  -Shiva-
  suddenconnection(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 15. mä antaisin pipon siskon miehelle, armoitetulle kekkosfanille :)
  maison@luukku.com
  (ihana muuten tuo sun kynttiläntekoohje... mulla on varmaan 10 kg kynttilänjämiä odottamassa aikaa parempaa... nyt inspiraartio taas kuohahti, toivottavasti ei mene ohi ...)

  VastaaPoista