tiistai 11. helmikuuta 2014

Bellapuun jatko- palkinto arvottu

Bellapuu täyttää keväällä 9 vuotta, se syntyi oman kuopukseni vanavedessä, kun hurahdin kestovaippoihin ja niitä alkoi syntymään liikaa.

9 vuotta ovat menneet nopeasti, olen samaan aikaan opiskellut, käynyt päivätöissä, välillä lyhennettyä työviikkoa. Illat ja viikonloput sitten Bellapuun asioita hoidellut. Tänä aikana tila loppui kodista ja jouduimme rakennusluvan kautta muuttamaan autotallin Bellapuun käyttöön. Silti 5 henkisen perheen tilat kävivät ahtaiksi ja pari vuotta sitten muutimme hiukan isompaan asuntoon maalle.

Nyt kun päätin pistää vuoden loppuun mennessä Bellapuun telakalle, olen ollut aivan lamaantunut. Osaksi syynä tähän on, että kirjanpitäjäni lopettaa ja en ole löytänyt yhtä hyvää tilalle. Olen kirjanpidon kanssa päässyt helpolla, en siitä itse ymmärrä juuri mitään ja olen vain kuittipinot kiikuttanut kirjanpitäjälle.
Koko ajan Bellapuu on ollut "harrastus" johon olen omia rahojani laittanut lisää, otanut jopa velkaakin. Järjellä ajateltuna aivan päätöntä, mutta olen saanut tehdä sitä mistä tykkään ja nautin.

Olen tykännyt käydä messuilla ja markkinoilla myymässä, vaikka välillä  se on ollut pahasti tappiollista.  Siellä on tavannut samanhenkisiä ihmisiä ja aivan ihania yrittäjiä. Lisäksi Facebookin kautta on tutustunut muihin yrittäjiin erinlaisissa ryhmissä, joissa saa neuvoa ja ideoita, kaikesta tästä putoan pois jatkossa. On ollut yhdessä järjestettyjä tapahtumia, on saanut olla samanhenkisten ihmisten kanssa tekemisissä.

Nyt en todellakaan tiedä mitä rupean tekemään, pelkään että jään nyhjöttämään kotiin, kun olen tottunut koko ajan menemään. Kesän saan varmaan kuulumaan hyvin kalliopuutarhassamme, mutta talvi-huh.

Ja ettei asia menisi aivan yksinpuheluksi, voitte kommentoida, kertoa omia kokemuksianne ja samalla osallistutte kuvan setin arvontaan. Aikaa on kilpailuun osallistumisella 28.2 klo 21.00 saakka.
voittona: kiertin keittiöpyyhe, patalappu ja joustofroteiset pienet pyyhkimet

17 kommenttia:

 1. Ompelu on ihana ihan harrastuksenakin ja pidetään useammin vaihtareita ja ompelulaneja.

  VastaaPoista
 2. Juuri miten piia kirjoittaa - vaihtareita, make-along tempauksia ?

  Ymmärrän kyllä hyvin tilanteesi toisena osa-aika/sivutoimi yrittäjänä. Hyvin olet Bellapuuta luotsannut, ehkä on hyvä hengähtää hetki - kuka sen tietää mitä uutta tilalle tulee. Jos ei muuta niin sitten kahville tänne "naapuriin"!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Bellapuun vuosista, se mikä on parhaiten jäänyt mieleen on todella ihana asiakaspalvelu. Luopuminen on varmasti haikeaa, mutta eiköhän uusi suunta nouse näkyviin ajan myötä, kun vain antaa ajatuksille tilaa.

  VastaaPoista
 4. Hei! Aika aikaansa kutakin..Joskus aika aloittaa ja lopettaa..Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta ja nopeista tilauksista! Hyvää jatkoa sinulle ja perheellesi!T:Sini H

  VastaaPoista
 5. Minultakin isot kiitokset Bellapuulle, erityisesti hauskoista kilpailuista :)
  Ja käsitöiden tekeminen on ihanaa ja terapeuttista näin harrastelijanakin. Ehkä myyjäisissä ja tapahtumissa käynti voisi vielä jatkua pienemmällä panostuksella ja valikoimalla.

  VastaaPoista
 6. Jatka ompelu harrastusta ja pidä pari kertaa vuodessa pop-up kauppa tai torille myymään, tai ystäville kotimyynti ;)
  Ompelu on ihanaa, näin vuoden kokemuksella sanon sitten peruskoulun jälkeen :D

  maimyx@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Kiitokset Bellapuulle. Ompelu on hyvin antoisaa itselleen, toki aikaa vievää, mutta sellainen harrastus mistä ei kannata missään nimessä luopua.
  sandraaaa89@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea arpaonni suosi sinua, laitan sähköpostia sinulle. t.Terhi/Bellapuu

   Poista
 8. Kiitokset täältäkin hyvästä asiakaspalvelusta ja hyvin hoidetuista tilauksista. Joskus on jätettävä jotkut vanhat asiat taakseen ja tehtävä tilaa uusille asioille :)
  liliumm89@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Itsekin ihan samaa mietin. Olen ollut pari vuotta pidempään yrittäjänä ja nyt on sellainen "mitähän tekisin"-vaihe. Tsemppiä tulevaisuuteen! Kyllä se ajan kanssa muotoutuu. Kannattaa antaa aikaa ja nauttia jokaisesta päivästä.

  VastaaPoista
 10. Tutustuin puotiin vasta viime vuoden aikana. Palvelu on pelannut hyvin. Toivottavasti jatkat jossain muodossa työtäsi, vaikka et verkkoauppaa pitäisikään. Mukavaa jatkoa!

  VastaaPoista
 11. (Mihinkähän se kommenttini hukkuin no uusiksi koko juttu)

  Ymmärrän tunteesi myötäelän tuota tunnettasi täysillä itsekkin käsityöihmisenä jo pikkulikan pirpanasta lähtien.
  Jouduin luopumaan rakkaasta ompeluammatistani vuosia sitten , se oli kova paikka kyllä siinä tuli tirautettua kyyneliä useaan otteeseen.
  Meni monta vuotta että suorastaan vihasin saumuriani ja ompelukonettani.
  Tein niillä vain välttämättömän pakon jotain farkkujen/housujen lyhennystä vetoketjun vaihtoa ja verhojen lyhennystä.
  Minulle aijemmin niin rakas työ -ja harrastukseni olikin menettänyt merkityksensä tunteitteni myötä.
  Oli näet suuri nautinto kun valmistin jonkun vaatteen onnistuen siinä ja näki kättensä jäljen konkreettisesti.
  Ompelukone hurisikin niin päivätyössä , illat ja viikonloput kotona ja jos jotain menoa oli etten pystynyt ompelemaan tuntui se kuin hukkaan heitetyltä ajalta.
  Näin rakastunut olin ompelutyöhöni-ja ompeluharrastukseeni.
  Ylitöinä valmistin paljon vaatteita Vatevan messuille.
  No aika aikaansa kutakin ja nyt vuosien jälkeen viime syksynä innostuin uudelleen kaivamaan saumurin ja ompelukoneeni esille.
  Näin ihanan liivimekon kaavan ja kaapissa oli mukava kangaskin odottamassa.
  Voi sitä suurta onnistumisen iloa ja riemua ja suurta nautintoa vuosien jäkeen kun vuoritettu liivimekkoni oli valmiina päälle puettavaksi ja juuri sellaisena kuin halusinkin.
  Uskon että löydät jotain uutta tilalle elämä tuo useinkin ihania yllätyksiä eteemme.
  Mielenkiintoista on kasvattaa itse pihan kukka-kuin hyötykasvitkin itse siemenistä lähtien ja kohtahan tosiaan pääsemme pihamaalle muutoinkin mylläämään.
  Auringonsäteitä päiviisi:)
  garanbola(at)gmail.com


  VastaaPoista
 12. Ehkä tämä on uuden alku ja aina voi aloittaa uudestaan jos siltä tuntuu. Itse vasta aloititelemassa yritystoimintaa. joten toivottavasti mielenkiintoa riittää vuosiksi eteenpäin.

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Kiitos hyvästä palvelusta! :) Minusta tuo pop-up kauppa kuulostaa hyvältä idealta.
  Nina - ninan.postiboksi@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Pop-up kauppa kuulostaa hyvältä :)
  Täytyy muistaa,että aina kun yksi ovi takana sulkeutuu,avautuu monta uutta ovea ja mahdollista suuntaa.
  Pää pystyyn ja eteenpäin <3

  mewamili@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Voi.Ja minä vasta löysin tän bellapuu-kaupan.Alottelen uudelleen ompelua monen vuoden tauon jälkeen ja löytyy kaikkia ihania kankaita joka puolelta. Hyvää jatkoa ja toivon että pian löydät uuden suunnan elämääsi. mervi.koivu@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 16. Kommenttini ei näköjään oo tullu perille. Mutta itse löysin kestovaippojen kautta bellapuun. Nyt pari pienen pientä vaippaa odottaa uutta käyttäjää :) kiitos mukavasta kaupasta!

  VastaaPoista