Google+ Followers

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Sälinkää ja ongelmia iZettle

Sälinkäällä olin nyt toistamiseen joulu myyjäisissä, viimeksi oli edes ruuhkaa arpoihin, nyt oli todella hiljaista silläkin saralla. Samaan aikaan oli  Mäntsälän keskustassa markkinat ja kuulemma sielläkään ei asiakkaita ollut. Missä lie ihmiset sitten viettäneet lauantain.
Hyvää joulupuuroa oli Sälinkään kartanolla ja pari laatikkoa jouluruokaa ostin jo pakkaseen.

Tein aikani kuluksi heijastavia tupsuja pipoihin myyjäisissä ja ne myytiin yhtä lukuunottamatta, tämä ei myyty yksilö löytyy Bellapuun huutokaupasta facebookissa joka avautuu 5.12.
huutokaupattava heijastavatupsu pipo
iZettle on nyt parin kuukauden aikana kiukutellut, otin yhteyttä lokakuussa iZettlen tukeen, sanoivat että kannattaa ladata suoraan pistorasiasta, ei läppärin kautta. Ei auttanut, akku tyhjeni todella nopeaan.
Seuraavaksi sain ohjeen, että resetoi kone, eli kone menee tehdasasetuksiin. 
Sekin tehty ja myyjäisissä kahden tunnin kuluttua ajattelin että nyt toimii, kunnes otin iZettlen käteeni ja se sammui ja akku tyhjä. Sain sen käyntiin vara-akulla. Laitoin taas viestiä iZettleen ja katsotaan saanko vastauksia. Kone on kuitenkin vasta 19kk vanha ja käytän sitä todella harvoin.
Tässä ei taida EU 2v takuukaan auttaa, jos ongelma oikeasti akussa vai onko vika kosketushäiriö.

pst. Sain uuden iZettlen tilalle 9.12


Olen nyt testaillut Xoco tuotteita, joista luin Tanyasumin blogista.
 Tässä lainaus sinisestä Ruohonjuuren sivuilta "Xoco Blue on herkullisin stressin poistaja mitä vaan kuvitella saattaa! Täyteläistä kaakaota, kanelia ja kardemummaa höystettynä vahvalla lakkakääpä tupla-uutteella ja astragalus-yrtillä. "


Omasta mielestä tuoksu todella herkullinen, mutta maku mielestäni kamala, kaksi kertaa olen tätä yrittänyt juoda ja molemmilla kerroilla on loppujuoma pitänyt kaataa viemäriin.


Ruohonjuuren sivuilta punaisen tekstilainaus: "Xoco Red on tykein ja tasapainoisin iltapäiväboosteri, josta on vain voitu uneksia tähän asti! Täyteläistä kaakaota ja sopivasti tulista cayennepippuria höystettynä vahvalla pakurikääpätupla-uutteella ja eleuthero-yrtillä. Täydellinen jälkiruokajuoma ja makeanhimojen poistaja. Tämä superterveellinen kaakaojuoma tasoittaa hormonitoimintaa ja auttaa rauhoittumaan kaikesta päivän hektisyydestä. Ota hetki itsellesi - ja nauti hyvällä omalla tunnolla! "


Punainen onkin minun makuuni ja olen sitä juonut illataisin, muutama pussi enää jäljellä.

Nyt jäädään odottamaan Lahden Joulumarkkinoita. Sen jälkeen taitaakin alkaa pieni loma ja taitaa joulukuun loppuun tulla vielä etupäivät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti