Google+ Followers

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ostoksia kotiin

Minähän en ole tumman puun ystävä ja kas kummaa, ne vain lisääntyy kodissa.
Ensimmäinen ostos oli varmaan kymmenisen vuotta sitten vanha baarikaappi, ei mikään kaunistus ulkopäin, mutta sisäosan peilit ja lasit ihastuttivat ja se oli pakko ostaa.

Jossain vaiheessa saimme säilytykseen vanhan laatikoston, joka siis jäi lopulta meille asumaan.

Kun muutimme uuteen kotiin, missä oli enemmän olohuone tilaa ja näytössä huone oli kalustettu vanhoilla huonekaluilla ja sopivasti Tori.fi oli olohuoneen sohvakalusto myynnissä kuljetuksineen, oli ne ostettava.
Sohvakalusto on häälahja vuodeta 1940, eli paljon ennen syntymääni.
Sohvakalusto on mielestäni kaunis, mutta hyvin epäkäytännöllinen television katseluun tai löhöilyyn.

Olohuone oli jo aika täynnä, mutta aina kun katsoin valokuvia huoneesta, yksi seinä näytti liian tyhjältä. Alunperin entisellä asukkaalla oli paljon tauluja ja minä omistan vain muutaman.

Lopulta LaFilialta löytyi muuttomyynnistä aivan ihana täyte seinälle, kaapisto peilillä.

alkuperäistä tyhjää seinää + baarikaappi
Koira taulu on 1970 luvulla tehnyt T. Aalto-Setälä, ihana mutta liimauksia on joutunut korjaamaan, tehty jonkinmoisesta kuparilevystä ja monesta helmestä.

uusi kaappi oikealla

kissat ihastuivat heti koloseen

Toinen heräteostos oli tämä valkoinen teline, katsotaan pääseekö se tositoimiin myyjäisissä.

Jossain vaiheessa mietin onko meillä uusia huonekaluja lainkaan, vai olenko ostanut kaikki käytettynä. Löytyi lopulta sänky, ruokapöytä ja tv-taso. Tv-tason voisi vielä vaihtaa johnkin vanhempaan matalaan pöytään.

Ulkona odottaa tuunausta 70-luvun tuoli, voi olla että se on hautautunut lumeen. En uskaltanut ottaa sitä heti sisään, kun perheestä mistä hain sen, oli oksennustautia liikkeellä.
2 kommenttia:

  1. Ihana kaappi. Meillä on maalaishenkisempi, isomummun vanha piironki 40 -luvulta. Entisöitykin vihdoin ja pääsi paraatipaikalle ruokailuhuoneessa.

    VastaaPoista
  2. Muutos on kyllä ehdottomasti parempi :) Uusi kaappi tekee seinästä juuri sen näköisen, että siitä ei puutu mitään. Tykkään! Meiltä löytyy myös kotoa paljon kierrätettyä, joskin eri tyylistä tavaraa.

    VastaaPoista