maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tutustutaan Bellapuun pipojen jälleenmyyjään La Filiaan

Mitenköhän tavattiin ensikerran Anne-Marin kanssa, olisikohan ollut Mäntsälän messut useampi vuosi sitten, missä hänellä oli lasten ja aikuisten liinavaatteita tarjolla.
Myöhemmin on tullut ostettu rippimukit häneltä ja tuo ihana lipasto. Kaupalla on lisäksi juteltu yrittäjän arjesta ja kaikesta muustakin.

La Filia muutti juuri uusiin isompiin tiloihin Mäntsälässä osoite Keskuskatu 5. Kävin kuvaamassa liikkeen sisällä ja ihastelkaa mitä kaikkea löytyykään Bellapuun pipojen lisäksi.

Bellapuun pipoja
kynttilöitä ja saippua kuppeja


Näihin tuoleihin ihastuin, sopisi hyvin maalaamaani pirttipöytään


beloved yrttimerkkejä

Valikoimissa mm. mummi ja minä pesuaineet

pientä kivaa vaikka lahjaksi

huiveja ja astioita

kaulimia ja purkkeja joka lähtöön

beloved kakkulapipota

Pyyhemerkkejä ym
LaFilia aloitti lasten pussilakanasettien ja päiväpeittojen tukkumyynnillä.Liike päätettiin avata tätä toimintaa täydentämään. LaFilia tarjoaa monenlaista kaunista ja kivaa kotiin ja lahjaksi,myös herkkutuotteita. Meiltä saa myös sisustussuunnittelua.www.lafilia.fi
Käykää tutustumassa.

3 kommenttia:

  1. Täytyy poiketa, ihanan näköistä :)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan ikionnelliset pipojen omistajat tyttären kanssa :) Ihanat ja paljon kommentteja saaneet äidin kelta-pinkki skootteri ja tyttären pinkki-vihreä heppa <3

    VastaaPoista
  3. Kauniin näköistä! Kävin nettisivuja kurkkimassa ja jos vain lähempänä asuisimme pyörähtäisin paikan päälle ihastelemaan :)

    VastaaPoista