sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Viikonloppu-ihanaa vapaata

Tästä alkaa Bellapuun Taidon ja Käsityön viikko

Miten viikonloppu sujui, kun on kokopäiväisesti viikolla muualla töissä ja viikonloppu pitäisi rauhoittaa kiireeltä.


Perjantai
Klo 16.30 pääsin lähtemään töistä, autolla huristin postiin viemään paketteja, osa paketeista jäi vielä torstai illalla paketoimatta ja katsotaan koska ne liikahtaa eteenpäin.

Klo 17.00 Postin viereen muutti La Filia jolla siis Bellapuun trikoopipoja myynnissä, kävin vaihtamassa kuulumiset ja kysymässä jos saisin huomenna tulla tänne blogiin ottamaan kuvia. Sen jälkeen ruokakauppaan.

Klo 17.30 kävin järjestelemässä Kirpputori Aurinkoisen pöydän, jossa Bellapuun tuotteita myynnissä ja viimeiset kappaleet nyt -50%.

Klo18.00 viimein kotona, pikaiset kahvit ja sitten Siwaan hakeamaan salainen kangaspaketti, tämän sisältö selviää myöhemmin. Pysykää kuulolla.

Klo 18.30 Juustoporttiin katsomaan löytyisikö sieltä Bellapuulle vielä pöytä, sain kortin johon voin koittaa vielä aamulla soittaa ja kysyä saanko huomiselle.


Klo 19.00 Kotiin ja laitan varmuudella sähköpostia Juustoporttiin, jos yrittäjä samanlainen koneella kukkuja kuin minä- turhaan ei vastausta. Sen jälkeen sähköpostien lukemista, vastaamista ja samalla menee puoli pussia salmiakkia.

Klo 19.30 mietin mitä keksisin Taidon- ja Käsityönviikolle tänne blogiin....... Tästä se alkaa.


LAUANTAI

klo 7 herätys ja aamukahvia, sähköpostien lukeminen samalla. Blogin päivitys. Välillä esivalmistelen päivällistä, lounasta ei tänään kerkiä syömään.

Klo 9.00 parin pipon päättely, soitto Juustoporttiin löytyisikö sieltä Bellapuulle paikka, jos tuon oman pöydän ja löytyihän se. Joten äkkiä lapsen avustuksella tavaroiden pakkausta autoon ja Juustoportille hinnoittelemaan pipoja.Klo 10.00 paluu kotiin.

Klo 11.00 Pika visiitti Juustoporttiin, kaksi pipoa myyty, herkuteltu ihanalla puolukkavalkosuklaapiirakalla ja sitten kameran kassa kuvaamaan La Filiaa.
La Filia


Klo 14 iskee vatsatauti-joten kaikki hetkeksi telakalle.

Klo 18 suunittelua netinvälityksellä käsityöyrittäjien kanssa, saadaanko paikallislehteen näkyvyyttä, kun aika loppuu kesken.

 SUNNUNTAI

Klo 7.15 herätys, tänä aamuna ei kahvia vaan teetä. Sähköpostien katselu, jonka jälkeen siivousta ja ruuan laittoa.

Klo 9.00 tilausten käsittelyä ja paketoinita.

Klo 10.00 auton pakkaamista omien kirppistavaroiden osalta, sen jälkeen vien lehtiroskat ja lasiroskat paloasemalle. 

Klo 11.00 Kirpputori Aurinkoiseen tyhjentämään Bellapuun tavarat ja tilalle omia kirppistavaroita. Sitten Siwaan viemään paketit.

Klo 14.30 saapuu paketti kotiin ja pitää heti päivittää nettikauppaan.
Naperonuttu Veturi joustofrotee
 Klo 16.00 Lumihangessa talsimista ja kahvien juonnin jälkeen yritän päästä Pinterestin saloihin, testaan ja erehdyn.

Klo 16.30  pipojen ompelua ja päättelyä.
ommeltuja pipoja jotka vielä päättelemättä


Klo 17.00 Jatkuu tunikan ompelulla ja koepesulla.Viimeisten tilausten leikkuut kangashuoneessa, 25m kangasta rullataan lapsen kanssa.

Klo 21.00 tilausten pakkaaminen ja valmistautuminen huomiseen työpäivään.
1 kommentti: