perjantai 10. toukokuuta 2013

korttiostokset iZettle


11.5.2013
Käsityöläisten keskuudessa on hehkutettu iZettleä, nyt olen tilannut sen. Laite on näin asiaa tuntematta mötikkä joka liitetään juuri tietynmallisiin puhelimiin ja sitten asiakkaat voivat maksaa ostoksensa kortilla. Ei erillisiä sopimuksia luottokunnan tai pankin kanssa.
Itse asiassa olen jo kerran tilannut maksupäätteen pari vuotta sitten, sitä ei vain ole minulle lähetetty. Enkä alkanut sitä huhuilemaan uudestaan.

Nyt saatte seurata miten  asian kanssa etenen, ostinko laitteita mitä en osaa käyttää?

Sehän ei riittänyt että ostin iZettlen, minulla käytössä vain Nokian puhelimia ja ne eivät laitteeseen käy. Yritin etsiä verkkokaupoista edullista älypuhelinta laitteeseen, mutta en löytänyt. Tilaus tehty sitten Samsungin tabletista. Toivotaan että näistä tulee jatkossa kaverit.

Nyt sitten vain odotellaan.

14.5 Lapsella vatsatauti (onneksi) sain kotiin toimitettuna iZettle paketin, DHL kuljetti. Erittäin ripeää toimintaa. Nyt odottelen vain Hobby Hallista Samsungin tablettia joka on tilattu 10.5. Tästä paketista ei ole kuulunut mitään.
 Olen nyt rekisteröitynyt iZettlen sivuille ja varmentanut pankkitilin, siinäkin voi kestää jopa 5vrk. Aloin myös miettimään että tuleekohan siinä ongelmia, kun pankkitili omalla nimellä, ei yrityksen.

15.5 aamulla tuli ilmoitus että pankkitilini varmennettu ja illalla tuli viesti että 1€ varmennusmaksu maksetaan tililleni.

14.5 Laitoin kyselyä Hobby Halliin missä Samsung Galaxy tab 2 viipyy ja 16.5 sain kännykkääni viestin, että postissa odottaa.

16.5 hain tablettini ja tunnin asensimme ohjelmia ja opettelimme käyttöä ja nyt on testattu niin visa electron kortin kuin visa debit ominaisuutta. Ilmeisesti jossain mallissa ei voinut valita meneekö debit vai creditin tililtä, mutta ainakin Osuuspankin kortilla onnistuu valita jompi kumpi.

18.5 tänään sitten laitetta testattu oikeissa olosuhteissa, ei ongelmia. Mutta laite kannattaa sammuttaa välillä tai ainakin tabletin yhteys, ilmeisesti bluetooth kuluttaa paljon akkua. Nyt sitten jännätään kauanko kestää että rahat siirtyvät tilille.

22.5 eilen tuli sähköpostiin että viikonlopun myynnin rahat on tilitetty ja saapuvat tilille 3-5 päivän kuluttua.

23.5 tilillä näkyi rahat jo tulleen.

i Zettlellä voit myös kirjat käteisostot, joten esim. myyjäisiin ei välttämättä tarvitse kirjoitella erikseen lapulle, jos tähän on vain aikaa.3 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisen kuuloinen laite, en ollut aiemmin kuullutkaan tällaisesta.

    VastaaPoista
  2. Minäkään en ole koskaan kuullutkaan saati nähnyt tuollaista laitetta, erityisesti jännä kun pitää yhdistää kännykkään.... Mutta hyvä että toimii hyvin vaikka en tuon laitteen perusperiaatetta tiedäkkään :)

    VastaaPoista
  3. Minäkään en oo kuullut, mutta kuulostaa tosi kätevältä laitteelta :)

    VastaaPoista