Google+ Followers

lauantai 4. toukokuuta 2013

Pumppukoteloita

Oma lapseni sairastui 6v sitten diabetekseen ja vuoden jälkeen sai insuliinipumpun, joka helpotti elämää huomattavasti. Ongelmaksi muodostui tylsät pumppukotelot, oli vain mustia tai valkoisia.
Ensimmäiset vyön tilasin rapakon takaa, se oli löysää kuminauhaa jossa oli päällä flanelli, en uskaltanut ottaa sitä käyttöön.

Yritin metsästää pumppuvyössä olevaa tarranauhaa, joka pehmeää ja kangasmaista, mutta en ole sitä löytänyt vieläkään. Jos joku tietää, niin saa vinkata.
Ei auttanut kun itse alkaa miettimään mikä olisi hyvä vyöksi, siinä tarvittaisiin pehmeyttä mutta myös kestävyyttä. Vuonna 2007  insuliinipumpun hinta oli n. 2500€ joten tämän hintaisen laitteen ei toivo tippuvan.

Tämä pumppukotelo on suunniteltu arkiseen käyttöön vyötärölle, urheiluun kannattaa valita pumppuvalmistajien omia vöitä, jotka suojaavat paremmin esim. iskuilta tai kosteudelta.
Meillä on menossa nyt kolmas pumppu, kaksi ensimmäistä oli käytettyä ja ne eivät kauaa kestäneet. Viimeisin hajosi Linnanmäen reissun jälkeen, sattumaako vai oliko ravistelut liikaa. Pumppuvalmistajien mukaan pitäisi kestää pyörittelyä myös huvipuisto olosuhteissa.

Tässä pussi kännykkäkäytössä ja pumppuvyö korvaa hyvin vyön,  meillä kun pojalla ei mitkään housut meinaa pysyä jalassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti