perjantai 18. huhtikuuta 2014

Mämmiä tarjolla

Olen niitä harvinaisia jotka pitävät mämmistä ja piti jo ennen Pääsiäistä alkaa maistelemaan tätä herkkua. Kävin Kotipiirissä mistä ostin lähes 5€ mämmirovon, ajattelin että ei teollinen mämmi olisi varmaan todella hyvää. Lisäksi ostin 3 muuta mämmiä ihan paikallisesta Citymarketista.


 Tämä siis Kanavan Kotileipomon mämmi joka aika hinnakas. Mämmin pinta oli kova ja ilmeisesti tämän pinta muuttui paakuiksi itse kulhossa ja klönttejä ei ollut kiva syödä. Mämmi lensi roskiin.


Tästä Vanilja mämmistä olin kuullut kehuja, odotus oli kova. Itse mämmi oli aika etovaa kun kannen aukasin, kaksi meidän perheestä söi mämmin. En kuitenkaan toista kertaa osta, parempaa kuitenkin kuin Kinkuski-Kaakao mämmi.Seuraavaksi Kinuski-Kaakao mämmi, pistin kaakao friikin myös maistamaan tätä, mämmiä ei yleensä syö. Otti suuhun ja kävi sylkemässä roskiin. Tämän ulkonäkö oli parempi kuin vanilja mämmin, mutta itse en juurikaan maistanut mämmissä kaakaota tai kinuskia, jouduin lisäämään sokeria että sain itse syötyä.
 Lopuksi perinteistä Kymppi mämmiä kera kerman ja sokerin, taivaallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti