keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Jatkoa.... ja etukoodi

Reilu puolivuotta sitten aloin miettimään Bellapuun jatkoa, lopulta päätin että toiminta loppuu helmikuun loppuun mennessä, pistin jo loppuunmyynninkin pystyyn. Omassa elämässä tapahtui liikaa ikäviä asioita ja kirjanpitäjäni jota ilman en olisi selvinnyt kirjanpidosta päätti lopettaa.

Varastoni oli kuitenkin helmikuussa vielä niin iso, että kirjanpitäjän suosittelusta päätin jatkaa varaston pienentämistä vuoden loppuun saakka. Etsin kuumeisesti myös kirjanpitäjälle jatkajaa, pienillä yrityksillä oli jo liikaa töitä ja isoilla hinnat liian korkeat minulla. Ei tuntunut olevan muuta vaihtoehtoa, kuin pistää pillit pussiin.

Järjestelin työhuonettakin jo uuteen uskoon, vanhin poikani muutti sinne viikonloppuisin (opiskelee viikolla toisella paikkakunnalla). Keskellä ompelutilaani nököttää siis sänky.

Keväällä kuulin taas "ikäviä" uutisia, eräs henkilö joutuisi siirtymään muualle töihin kirjanpitäjän tehtävistä. Hän ei suostunut vaan, päätti pistää oman yrityksen pystyyn.  Minun onnekseni =)
Hän tarjosi palveluksiaan minulle ja pikainen tapaaminen viikonloppuna antoi vahvistusta, että Bellapuu jatkaa vielä ainakin hetkisen, aika sitten näyttää kuinka kauan.

Tänään olen sitten noutanut vanhalta kirjanpitäjältä lippuja ja lappuja, odotellen että siirrän ne uudelle tekijälle. Noudin myös juuri tilamani kankaat ja huomasin, että pääväreinä kankaassa oli oranssi ja sininen, oli pakko selvittää mitä tämä tarkoitti. Tätä juttua kirjoittaessani huomaan myös,  sänky ja verho ovat tätä värisävyä. Verhot on tehty jo vuosi sitten ja päiväpeitto on tilattu Bedit joulukuussa aivan eri huoneeseen.

Tässä teille hiukan selitystä väreistä:
*Oranssi= Se nostaa sinut masennuksesta, yksinäisyydestä ja väsymyksestä. Luovuus liitetään oranssiin, mutta myös maallisempi ruokahalu. Oranssin liinan vatsan päällä sanotaan parantavan ruuansulatusta ja auttavan ilma-, munuais- ja sappivaivoihin.
*Tummansininen= kuvastaa mielenrauhaa, tyyneyttä ja uskollisuutta. Se auttaa meitä pääsemään irti peloistamme, kohtaamaan myös elämän pimeämmän puolen. Huomaamaan, että se on vain varjo valon keskellä.
(*teksit lainattu  http://www.namaste.fi/fi/inspiroidu/artikkelit/varit-ovat-voimaa)Ja näissä iloisissa tunnelmissa tässä -20% alennuskoodi normaalihintaisista tuotteista, voimassa 6.7 klo 18.00 asti. Koodi: viimapaa

1 kommentti: