sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Kesälomaa jäljellä

Vietämme perheen kanssa yleensä loman lähinnä kotona, tänä vuonna olemme käyneet Litsillä ja mökillä. Lintsillä oli heti aamusta yllättävän vähän ihmisiä ja pitkää odottelua laitteisiin ei tullut. Viimekerrasta viisastuneena en mennyt kieppuviin laitteisiin.
Ruokaa saimmekin sitten odotella reilusti, pöydissä olikin varoituslaput asiasta, mutta en uskonut, että nyt hampurilaisten valmistuminen ja syöminen kestää yli tunnin.
Annos oli kyllä houkutteleva, mutta liha punertavaa, joten minulle jäi pelkkä sämpylä syötäväksi.

lapset maailmanpyörässä
Mökki sijaitsee Itä-Suomessa, ei meidän oma, vaan sukulaisten jossa vietimme muutaman päivän. Ilma oli poikkeuksellisen lämmin ja yleensä saamma niskaamme vesisateen ja ukkoskuuron. Nyt ei tullut pätkääkään vettä, jyrisi vain kauempana.
Paikkakunnalla oli myös Polvijärvipäivät johon pistäydyimme, huomioni kiinnittyi lähinnä yrittäjään joka myi itsetekemiään Hello Kitty ja Angry Birds essuja ja päähineitä, joku mies Joensuusta. Näihin lisenssi ongelmiin tuntuu törmäävän joka markkinoilla.Joensuussakin pistäydyimme, itse lähinnä odotin Eurokankaaseen pääsyä, mutta tällä kertaakaan en sieltä mitään ostanut. Onneksi kotona odotti postissa Vimman lettitrikoo ja Hannan Kankaan rokkiraita, jos niistä saisi itselle syksyksi ommeltua jotain.

Lomaa jäljellä vielä muutama viikko, ne menee varmaan puutarhassa ja pipoja ommellessa, elokuussa kun on kaksi tapahtumaa johon Bellapuu osallistuu.
Lukija alennuskoodi Bellapuun verkkokauppaan -30% normaalihintaisista tuotteista, voimassa vain 21-22.7.2014. Alennuskoodi on: markkinat Alennuskoodin voi käyttää vain kerran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti