tiistai 16. huhtikuuta 2019

Rintojen pienennys vk 3-4 takapakkia

Välillä jo ihan hyvä olo ja päivät kuluu edelleen lepposasti lähinnä tv.tä ja nettiä seuraten. Päivittäin teen olotilani mukaan 2-4km lenkkejä ja pyöräilen päivittäin kuntopyörällä.
Tarkoitus oli sairaslomalla maalata ja ommella, käytännössä olen maalannut vain yhden puun ja ommellu vain keskeneräiset tilaustyöt loppuun, jotenkin ei ole ollut inspiraatiota.

Selkä vihottelee edelleen varsinkin öisin ja aamulla tuntuu että jalat lähtee alta. Olen varovaisesti ottanut käyttöön pilatesrullan, koska se helpottaa särkyä.

Mutta mitä rinnassa on tapahtunut?

Oikeassa rinnassa iso aukile ja koska haavatyyny (joku geelijuttu) kastui suihkussa jouduin itse vaihtamaan ekaa kertaa teipit. Joutui muutaman kerran vetämään henkeä, oli kuin paistiliha kurkistelisi rinnan alta.
Aukile ei ole kipeä, mutta jatkuu neljättä viikkoa toimettomuus, eli en saa juuri mitään käsillä tehdä. Myös kävelylenkkejä piti lyhentää.
Käyn haavahoitajalla hoidattamassa aukileita joka toinen päivä, myös vasemmassa rinnassa on aukile, mutta onneksi pienempi.
Rintojen alla on ihottumaa joka kutisee paljon, siinä nyt käytössä perusvoidetta ja hydrokortisonia +   tuubitoppi liivien alla.
Rinnoista lähtee iho kuivumaan todella paljon, valkoista ihosolukkoa lentää paljon kun riisuu topin pois.  
Rinnat edelleen arat, koskettelu ja liikkuminen tuntuu heti. 

 4 viikko uupuminen 

Monet sanoivat että kolmas viikko on  se vaikein, itselläni neljäs viikko pahin tähän asti. Kivut eivät lisääntyneet mutta on todella voimaton olo,  nukun useamman tunnin päikkäreitä ja silti puhti pois. 
Tuorein hb on 107 mutta kuulemma normaali leikkauksen jälkeen. Kohta on lopputarkastus sairaalassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti