perjantai 9. maaliskuuta 2012

Virtuaali kahvit ja gerbiilit

Tässä reilu viikko on mennyt miettiessä, mitä elämällä tekee. Rutiinitarkastuksessa tulikin syöpäepäily ja kun sama syövän on juuri käynyt sukulainen, miettiin että nyt se on minulla.
Ilmeisesti elämän kaikki muut sressit mm. muutto, aiheutti seuraavan taudin minussa. Reilun viikon olen syönyt lääkkeitä 7kpl vuorokaudessa + normaalit allergia ja astmalääkkeet. Olo on välillä ollut aivan loistava, varsinkin kun on ollut ihania aurinkoisia päiviä. Välillä yhtä tuskaa, eikä tiedä missä asennossa olisi, ettei satu.
Eilen sain sitten hyviä uutisia, syöpää ei ole ja tuntui että tämä toinenkin tauti helpotti hiukan.
Lääkäri on vain todennut, että vastustuskykyni on laskenut. Asiaa korjaa 2 viikon antibioottikuuri, mietin että millä kartan nyt kaikki kevään flunssapöpöt. Ideoita?????

Hyvien uutisten kunniaksi on tarjolla kahvia/teetä/mehua ja gerbiilimunkkia, sitä se on nykyään meillä, kun lapsi kerran kyseli gerbiilimunkin perään.
Munkki Siwasta, muki lahja ja servetti La Filiasta
 Nettikaupassa tämä tarkoittaa, että kaikki yli 25€ tilaukset postikuluitta viikonlopun.


3 kommenttia:

 1. Olet hyvät uutiset ansainnut! Kiitos virtuaalimunkista, se on sopivan vähäkalorinen vaihtoehto näin aamuun ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea hyvistä uutisista ja toivotaan että antibiootit tepsii tautiin! meilläkin jyllää kamala tauti ja monta lääkekuuria on päällä että menisi nopeesti ohi.

  VastaaPoista
 3. Välillä elämä tosiaan pysäyttää, mutta ehkä sellaisten hetkien ansiosta huomaamme paremmin elämämme upeimmat asiat :)

  Tuo Gerbiilimunkki vaan on niin hauska juttu, luin tämän jo toistamiseen ja yhä siitä nousee hymy huulille :D

  Ps. laitoin vähän lisäjuttua blogiini siihen peitetikkonepostaukseen.. Kysy vaan vielä jos jokin jäi epäselväksi tai ei suju, minusta on niin kiva auttaa kun tiedän miten tuskaista voi olla kun homma ei suju..

  VastaaPoista