Google+ Followers

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Käsityökortteli Helsinki 8/15

Ensimmäinen Käsityökortteli Helsingissä koettiin vesisateessa keväällä, nyt toinen Käsityökortteli koettiin auringonlämmössä, parissa mittarissa vielä klo18.00 jälkeen näytti +30.

Ei siis mikään mainioin keli pipokaupalle, vaikka se syksy tuntuu kyllä jo iltaisin ja aikaisin aamulla.

Tässä helteisiä tunnelmia Bellapuun ja Saurikin yhteisestä kojusta.
Uutena mukana keppihevoset, sekä tee-se-itse kepparit

Keväällä Kampin kauppakeskuksen vessaan mennessäni, huomasin Kaakaopuun, mutta kun tulin vessasta ulos, en löytänyt enää koko paikkaa ja silloin kuumakaakao olisi ollut tarpeen. Tällä kertaa pistin tarkemmin muistiin mitä reittiä pitkin vessasta poistuin ja pääsin kaakaolle, jee.
Kaakaopuun tiski

Kaakaopuu

Valitsin chilikaakaon helteeseen ja hyvältä maistui, suklaa mukin päällä kyllä kerkesi sulamaan, joten joku saattoi bongata mukia nuoleskelevan myyjän. Saurikin Tanja toi vielä myöhemmin pistaasi herkun, joten on nämä reissut makeita.

Saurikki

Bellapuu

Jotta reissu ei aivan liian täydellisesti menisi, niin hajuherkkänä astmaatikkona sai välillä vedellä astmapiippua, kun ihmiset suihkauttelevat liikaa hajusteita. Seuraavana aamuna heräsin aivan tukossa, luultavasti kaupungin pölyt eivät ole minua varten. Nenäkannua käytetty, astmalääkettä lisätty, tuplaten allergialääkkeitä ja nyt illalla oli pakko turvautua Duactiin.

Suuret kiitokset kaikille asiakkaille, Saurikille, kuskeillemme, Käsityökorttelille ja Kaakaopuulle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti