lauantai 7. heinäkuuta 2018

Haukankierros

Tällä kertaa sain mukaani vain nuorimmaisen lapsen Haukankierrokselle, nyt aktiivisuusranneke näytti matkaksi 5.5km ja aikaa meni vajaa 2 tuntia.

Minulle oli edelleen vaikein kohta matkan aloitus, ensin monta metriä nokkospusikkojen läpi ja minulla carpipituiset housut jalassa, onneksi sukat nousi aika ylös. Sen jälkeen nousua ylös, jonka koin edelleen matkan rasittavimmaksi osuudeksi. Kun pääsi ylös, oli siellä tukki minkä päällä pystyi hetken hengähtää.
Tämän etapin kun selviää, alkaa omasta mielestäni parasosuus metsässä, vanhaa metsää, suota, sammalta, linnun laulua, aivan kun olisi aivan toisessa maailmassa. Punaisia merkkejä oli nyt huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin, joten harhailua ei tullut.


'

Hakkuu-alueen jälkeen on nousu uudelle kalliolle ja se on paljon kivikkoisempaa ja tänne kuuluu hyvin moottoritien ja junan äänet. Pirunpellon yli menee lankkuja, mutta ne oli osin aika lahonneita.
 Märin kohta on paikka, jossa mennään järven lähettyvillä, lisäksi aika ruohikkoista ja näytti hyvä vadelmapöheiköt siellä olevan.
Aivan lopussa löytyi lähde, jonka vesi niin puhdasta että hiekkapohja näkyi hyvin.
Nyt Bellapuun sunnuntai-tiistai ylläri,  saat -40% alennuksen verkkokaupasta alennuskoodilla: haukka. Voimassa 8.7-10.7.2018, ei koske tilaustöitä tai jo alennettuja tuotteita.
www.bellapuu.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti